Vrachtwagen - Transport Beveiliging Service, Erkend door gemeente, overheid en Verzekeraar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vrachtwagen


Voor al uw transportbeveiliging | transportbewaking | waarde- & beveiligd vervoer is Transport Beveiliging Service uw betrouwbare partner. Transportbeveiliging is niet gewoon achter een vrachtwagen van A naar B rijden, maar vereist de inzet van specialisten. Transport Beveiliging Service zet hiervoor specialisten in die hun sporen reeds verdiend hebben binnen militaire of overheidsinstellingen (Koninklijke Marechaussee, Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging, Defensie, Politie Brandweer etc.)

In de transportwereld worden door inzet van transportbeveiliging steeds vaker waardevolle producten en documenten op een veilige manier getransporteerd. Wij begeleiden en beveiligen waardevolle transporten in alle soorten en maten van beginpunt tot eindbestemming, zowel nationaal als internationaal. Wij begeleiden uw vervoer met onopvallende auto’s. Dit is om zowel voor de chauffeurs, als voor de lading een veilige rit te bewerkstelligen. Bij calamiteiten wordt alles door ons met foto- en video geregistreerd, zal onmiddelijk contact worden gezocht met de thuisbasis, lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten. Uiteraard grijpen we in als daar de mogelijkheden voor zijn. Ook tijdens de rit moet de chauffeur rusten. Wij bieden de mogelijkheid om, het transport die voor langere tijd stilstaat op een rustplaats, de veiligheid van de chauffeur en de lading te waarborgen.

Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of indien u vragen heeft over transportbeveiliging & transportbewaking.

Wij onderscheiden ons in de Transport Beveiliging mede om dat we bijna bij al uw transporten beveiligers mee laten rijden met rijbewijs C/E en dat bij een eventuele calamiteit van één van uw chauffeurs onze beveiliging medewerker de plaats van één van de chauffeurs kan in menen.

De chauffeurs beveiligers die wij inzetten zijn dan ook in bezit van minimaal de volgende rijbewijzen B / C,E / D,E code 95, Digitale bestuurders pas en de nodige rijervaring en trainingen.

Onze beveiligingsmedewerkers spreken minimaal Nederlands, Engels en Duits.

Contact.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu